EuroTier 2016 – Kom forbi stand 12D40

EuroTier 2016 messen i Hannover er over os, og det bliver igen i år med Cow-Welfare som udstiller. Har du lyst til en hotdog og en diskussion om hvordan vi kan være med til at give landmanden en bedre hverdag, så er vi at finde på stand 12D40.

I år er det 4. gang i træk at Cow-Welfare er med til EuroTier. Det er samtidig 10 år siden, at grundtankerne til vores sengebøjle CW FlexStall™ blev udtænkt. I 2010, hvor vi for første gang var med, blev CW FlexStall™ introduceret til det tyske publikum, mens CW FlexFeed™ blev præsenteret i 2012. CW FlexFeed™ vandt både prisen som ”årets nyhed” ved EuroTier og ”Agromek prisen” i Danmark det år. I 2014 viste vi for første gang den skrå madras, LatexSoft CHY, frem.

10 år på bagen – 10 års garanti

Ved EuroTier 2016 er det første gang vi ikke har et nyt produkt med som en nyhed. Vi har dog noget som kan vise sig at være endnu bedre. Vi er konstant optaget af hvordan vi kan være med til at give landmanden en bedre hverdag, og derfor har vi sammen med vores producenter lavet en fordobling af garantien på vores produkter, så der nu er en garanti på 10 år. 10 års garanti – 10 års ro i sindet.

Da det i år er 10 år siden grundtankerne til den originale CW FlexStall™ opstod, fejrer vi det bl.a. med en konkurrence, et oppusteligt telt og en masse hotdogs. Kan du gætte hvor meget mere en ko producerer i gennemsnit i CW FlexStall™ fremfor en almindelig sengebøjle har du chancen for at vinde noget godt til ganen til at forsøde ventetiden op til jul (hint: du kan finde svaret et andet sted på sitet).

Vi ser frem til at møde dig på stand 12D40 til EuroTier 2016!

EuroTier 2016

Skriv en kommentar