Forhandlere af vores prisvindende produkter

I kortet herunder finder du de forhandlere der ligger tættest på dig. Deres kontaktoplysninger er der også, så du hurtigst muligt kan få fat på dem.

Distributor marker Cow-Welfare: Landsdækkende distributør
Dealer marker Cow-Welfare: Lokal forhandler

Kan du ikke finde en forhandler i dit område så kontakt os på +45 7369 3206 eller skriv en mail til os, så finder vi ud af hvordan du på den bedste måde kan få verdens bedste produkter til køer i din stald.

Cow-Welfares forhandlere findes i det meste af verden

Vores forhandlernetværk er konstant under udbygning, selvom vi i dag er repræsenteret i det meste af verden. Flertallet af vores forhandlere er i Europa, men i løbet af de seneste år har nyheden om vores prisvindende produkter spredt sig, og vi har nu flere distributører uden for Europa også.

Vi er derfor i dag repræsenteret i mere end 20 lande, vi har mere end 100 forhandlere og distributører over hele verden, og listen udbygges stadigvæk.

Har du lyst til at være forhandler af verdens bedste produkter til køer?

Vores forhandlernetværk har plads til udvidelse. Har du lyst til at blive forhandler af vores prisvindende og innovative produkter så vil vi gerne mødes med dig for at fortælle mere om hvad vi gør for vores forhandlere.

Kontakt os eller ring til os på +45 7369 3206.