Hvad vi laver

Cow-Welfare udvikler, producerer og sælger innovativt staldinventar, der gør køer og landmænd gladere og giver øget dyrevelfærd. Alle vores produkter er udviklet til at forbedre levestandarden for køerne, så de forbliver sundere mens de producerer mere.

Indtil videre har vi opfundet og udviklet tre prisvindende produkter til gavn for en bedre indtjening:

  • FlexStall™: Sengebøjlen der får køerne til at producere mere, da de ligger længere i båsen.
  • FlexFeed™: Forværket der giver køer frihed til at spise naturligt – med hovedet højt, som de gør på marken.
  • LatexSoft: Madrassen der forbliver fast og giver koen optimal komfort.

De dyrevenlige produkter sælges gennem et stort og stadigt voksende forhandlernetværk i hele verden. Vi har fra start af oplevet store vækstrater i både Danmark og resten af verden, og i dag står eksporten for 99% af vores samlede omsætning.

På grund af deres innovative karakter og den internationale opmærksomhed er alle vores produkter patenterede. Vi har vundet adskillige prestigefyldte priser og anerkendelse gennem årene, og vi tror på, at det er noget vi vil blive ved med at gøre med vores kommende produkter.

New product prize at Agromek 2008 for FlexStall™ New product price for FlexStall™ at Elmia 2008Innov at Space 2008 for FlexStall™ New product prize at Agromek 2012 for FlexFeed™ Grand prize at Agromek 2012 for FlexFeed™Innovation of the year at Eurotier 2013 for FlexFeed™ New product prize at Agromek 2012 for LatexSoft CHY

 

 

 

Vi tror på, at vores produkter vil gøre livet lettere for dine køer, og at din pengepung vil vokse som et resultat heraf. Hvor meget vil det f.eks. være værd for dig hvis du kunne få 10% mere ydelse ud af dine køer uden at deres levevilkår forringes?

 

Hvordan vi gør det

Du har nu set hvad vi kan gøre for dig og dine køer. Nedenunder kan du se hvordan vi arbejder i det daglige, så du kan være sikker på, at alt er som det skal være.

Vi er ærlige
Et løfte er et løfte, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at leve op til det løfte vi har givet. Cow-Welfare har altid været en pålidelig og ærlig samarbejdspartner og det vil vi fortsat blive ved med at være – ingen tillid, ingen forretning.

Vi er ambitiøse
Vi har en plan for fremtiden der indeholder høje vækstrater og sund udvikling. Vi tror på, at det kan lykkes, fordi vi tror på styrken af de innovative produkter vi sælger over hele verden.

Vi er innovative
Vi har udviklet alle vores produkter selv, hvilket har ført os meget langt omkring. For at blive i førersædet inden for dyrevelfærd og indtjening til landbruget bliver vi ved med at innovere og udvikle nye produkter der vil hjælpe landmænd og køer i hele verden.

Hvad vi gerne vil gøre

Vores mission i livet er at tilfredsstille behovene fra moderne landmænd. Vi vil være forrest i udviklingen og vi vil forbedre vores produktsortiment, så du kun skal gå ét sted hen for at optimere din mælkeproduktion og øge levestandarden for dine køer.

Vi vil være kendt for vores fokus på dyrevelfærd, for kvaliteten af vores produkter og arbejde, men mest af alt vil vi være kendt for at give landmænd en bedre daglig økonomi.

Det vil lykkes, fordi vi konstant udvikler nye, innovative produkter, fordi vi hele tiden forbedrer kvaliteten af vores produkter, og fordi vi holder hvad vi lover.

Hvorfor vi gerne vil gøre det

Vi har et stort fokus på dyrevelfærd. Det er ikke kun fordi vi gerne vil redde planeten, det er også fordi vi tror på, at et stort fokus på dyrevelfærd vil være til gavn for landmanden. Pengene er ikke let tjente i dag, så hvis vi kan hjælpe dig med at tjene dine penge hurtigere uden at gå på kompromis med dyrevelfærden, så er vi lykkes med det vi gør.

Vil du hjælpe os med at forbedre levestandarden for køer ved at gøre noget godt for dine køer?