Forværk til kvæg der øger ædelysten og mindsker skader

Staldinventar der viser nye vinkler af forværket

Det er tid til at holde op med at tænke i almindelige rammer når køerne skal fodres. Det er tid til at få den frihed køer føler på græs med ind i stalden. Det er tid til at få et fleksibelt forværk for koens bedste!

Cow-Welfares™ nye bud på et fleksibelt staldinventar: Cow-Welfare Flex Feed™, er en revolutionerende måde at fodre køer på indendørs. Med en fleksibilitet på 30°, følger forværket koens bevægelser, og sikrer at koen ikke kommer til skade. Fleksibiliteten giver samtidig koen en længere rækkevidde ud på foderbordet, så koen vil spise i længere tid uden at få skader fra staldinventaret.

Forværket består af plasticrør til at opdele ædepladserne i. Plasticrørene er monteret på et langt firkantet stykke jern, der er vipbar pga. en affjedring i hver ende. Når koen trykker med skuldrene ind på plasticrørene, vil hele konstruktionen bevæge sig forover, så koen undgår skader og trykninger på skulder og nakke.

Gennemsnittet af vores Cow-Welfare Flex Feed™ kunder oplever:

  • Højere indtjening via en øget ædelyst og bedre dyrevelfærd
  • Større foderindtagelse da koen indtager mere foder, og kan nå længere ud på foderbordet
  • Mindre besvær da køerne selv kan nå foderet der ligger langt ude på foderbordet
  • Roligere køer via opdelte foderpladser
  • Større fleksibilitet vha. justerbar bredde på foderpladserne
  • Sundere køer, da de undgår skader og trykninger fra det fleksible forværk
  • Bedre brunst forhold, pga. sunde og udhvilede køer
  • 10 års 100% garanti (5 år på affjedring)

FAKTA OM COW-WELFARE FLEX FEED™:

Systemet giver koen friheden tilbage, som var den ude på marken. Koen optager mere foder ved foderbordet, da den føler samme frihed som ude på marken. Bemærk, hvor højt koen løfter hovedet for at lade foderet glide ned gennem halsen og videre ned i maven. Koen kan komme længere ud på forderbordet og optage foder, da forværket følger med koen. Koen står længere ved foderbordet og føler ingen pres fra andre dyr i flokken.